‘Roda ook in gesprek met Bulgaarse aanvaller’

Dat Roda actief is op de transfermarkt, is wel duidelijk. Eerder vandaag berichtten we al over verregaande interesse in Ognjen Gnjatic en Stefan Savic. Nu blijken de Kerkradenaren ook in gesprek met een Bulgaarse aanvaller: Simeon Raykov.

Volgens het Bulgaarse Blitz speelt Raykov het komende anderhalf jaar in Limburgse dienst, maar een bevestiging van de kant van Roda JC is er nog niet. Wel is duidelijk dat de partijen met elkaar in gesprek zijn over een overgang. Raykov is clubloos sinds hij vlak voor de jaarwisseling zijn contract bij Lokomotiv Plovdiv liet ontbinden.

De 27-jarige buitenspeler speelde tot dusver alleen voor Bulgaarse clubs: Lokomotiv Plovdiv, Spartak Plovdiv, Sliven OFK, Botev Vratsa, Levski Sofia, Cherno More Varna en Chernomorets Burgas; u kent ze wel. In 151 duels scoorde hij 32 goals en verzorgde hij 27 assists.

Voor Gnjatic, Savic, Raykov en ook Badibanga, die alle vier nadrukkelijk met Roda in verband worden gebracht, geldt dat ze nog niet definitief vastgelegd zijn door Roda. De transfers zijn dus (nog) niet rond.

Foto: SigmaLive