Roda richt alle pijlen op Kalezic

Roda JC Kerkrade richt zich in de zoektocht naar een nieuwe trainer vol op Jong PSV-coach Darije Kalezic. De Kerkraadse club voerde al twee gesprekken met de Bosniër, zo meldt Dagblad de Limburger.

Ernest Faber was de gedroomde kandidaat voor de Kerkradenaren, maar die koos uiteindelijk ervoor om hoofdcoach te worden bij mede-promovendus N.E.C. Ook Alfons Groenendijk koos voor een andere Eredivisionist, namelijk voor Excelsior. Nu zet Roda dus alles op alles om de 45-jarige Kalezic aan zich te binden. De club zou al twee gesprekken hebben gevoerd met hem.

Roda wil haast maken met het vinden van een nieuwe trainer, omdat de selectie nog een make-over dient te krijgen. Eerst willen de Kerkradenaren echter een nieuwe trainer aanstellen, zodat die mee kan beslissen over de invulling van het eerste elftal. Het is namelijk niet ondenkbaar dat Kalezic, als trainer van Jong PSV, enkele jonge talenten in zijn kielzog mee naar Kerkrade neemt. Onder andere over Marcel Ritzmaier en Rai Vloet doen geruchten de ronde.

De Trots van het Zuiden schijnt echter niet de enige club te zijn die interesse heeft in de diensten van Kalezic. Ook de Turkse topclub Besiktas, die nog een hoofd opleidingen zoekt, schijnt aan Kalezic te trekken. Zowel Roda als Kalezic meldden gisteren dat er nog geen nieuws te melden was.

Foto: Voetbal.com

Comments (3)

  1. O.k., is goot. Contrac veur 1 max. 2 joar, vanweage veurgoande ervaringe mit oos trainers.

    Danke.

Comments are closed.