Roda werkt nog aan huur aanvaller

In de laatste uren van de transferperiode zet Roda JC nog alles op alles om een aanvaller aan de selectie toe te voegen. De club is in verregaande onderhandeling met een nog onbekende speler, die het voor de rest van het seizoen op huurbasis wil vastleggen. Het financiële verhaal zorgt vooralsnog echter voor strubbelingen tussen de partijen.

Dat weet Voetbal International-verslaggever Roy van den Berghe, die gezien de belangen de naam van de betreffende speler niet kan vrijgeven. De aanvaller is bereid om salaris in te leveren, aangezien hij bij zijn huidige werkgever voor een bedrag op de loonlijst staat dat de Kerkradenaren niet kunnen ophoesten. De verhurende partij moet echter ook haar medewerking verlenen en dat spel zorgt ervoor dat er op dit moment nog geen deal is.

Het is vanzelfsprekend gissen om welke speler het gaat, maar onder meer de bij Standard Luik onder contract staande Beni Badibanga, over wie wij gisteren al berichtten, past in het geschetste plaatje. Er zijn echter ook tal van Eredivisie-spelers die aan de criteria voldoen.

De transfermarkt sluit vannacht om 00:00 uur.

Foto: Pro Shots

Comments (18)

Comments are closed.