Roda ‘op dit moment klaar op transfermarkt’

Zoals de zaken er momenteel voorstaan, gaat Roda JC zich op de slotdag van de transferperiode niet meer versterken. Perschef Rob Goossens meldt tegenover Roda JC Live dat de club ‘op dit moment helemaal klaar is op de transfermarkt.’ Een uitgaande transfer kan echter alles veranderen.

Gisteren meldde een betrouwbare bron nog aan Roda JC Live dat Beni Badibanga door de Kerkradenaren gehuurd zou worden van Standard Luik, maar op dat gerucht wil de club niet inhoudelijk reageren. Ook VI maakte eerder vandaag melding van de zo goed als zekere komst van een aanvaller.

Het is overigens geen garantie dat er daadwerkelijk geen transfers meer gaan plaatsvinden; mocht er nog één of meerdere spelers vertrekken bij de Koempelclub, dan is het aannemelijk dat zij zich alsnog gaat versterken. Daarbij ligt de focus met name op een controlerende middenvelder en een buitenspeler.

De transfermarkt is nog geopend tot 00:00 uur vannacht. Eerder vandaag ondertekende Mike van Duinen, die in het afgelopen jaar in Kerkrade speelde en ook voor dit seizoen in beeld was bij de clubleiding, een contract bij Excelsior. Daarnaast werd de markt van transfervrije spelers aangevuld door mede-Eredivisionisten FC Groningen en ADO Den Haag, die respectievelijk de contracten van buitenspeler Antonia en middenvelder Gehrt ontbonden. Transfervrije spelers kunnen ook nog buiten de transferwindow vastgelegd worden door geïnteresseerde clubs.

Foto: Roda JC Live

Comments (17)

Comments are closed.