Sponsoren doen duit in het zakje: gratis ticket uitsupporters

Een groep sponsoren van Roda JC heeft zich vrijdag van haar beste kant laten zien. Tien bedrijven hebben gezamenlijk de tickets voor het bezoekersvak in het Gelredome opgekocht, waardoor meereizende supporters gratis toegang tot het stadion krijgen.

Bij de sponsoren overheerst het gevoel dat een bomvol uitvak van doorslaggevende betekenis kan zijn in Roda’s strijd tegen play-offs om promotie en degradatie. Een overwinning op bezoek bij bekerwinnaar volstaat voor rechtstreekse handhaving, bij een gelijkspel of verlies zijn de Kerkradenaren afhankelijk van de uitslagen bij sc Heerenveen – NEC en Go Ahead Eagles – Sparta Rotterdam.

Er waren al ruim 700 kaarten verkocht voor het bezoekersvak in het Gelredome, waar in totaal plaats zal zijn voor 1000 Roda-supporters. Die aanhangers hoeven nu alleen nog zelf de busreis te betalen. Supporters die al een kaart gekocht hadden, kunnen via de supportersvereniging hun geld terugkrijgen. Mensen die nog geen ticket hadden gekocht en nu alsnog mee naar Arnhem willen, kunnen een mail sturen om aanspraak te maken op een gratis toegangskaart. Meer informatie over dit alles is terug te vinden op de website van Roda JC.

Vanzelfsprekend willen ook wij KLG Europe, Medisana, Profcore, Fagro, Fair Play Casino, D&D Verhuur, Hotel-Restaurant Vijlerhof, Jegers Advocaten, Roda Merchandise en Der Karnevalswierts bedanken voor dit fantastische gebaar!

Header: Roda JC