Stichting SINA in tweede periode shirtsponsor Roda JC

Nadat in de eerste periode ‘Beleef Kerkrade’ op de voorkant van het shirt van Roda JC prijkte, zal Stichting Samen Is Niet Alleen dat in de tweede periode doen. Dat heeft de club zaterdag bekend gemaakt.

Stichting SINA is het tweede van de vier goede doelen die dit seizoen op het shirt van Roda JC staan. Het hoofdsponsorschap is gekocht door de Flow Traders Foundation, die ervoor heeft gekozen om een aantal goede doelen de kans te geven om op het shirt te verschijnen.

“Het doel van de Flow Traders Foundation is om mensen in nood te helpen, waarbij we ons in eerste instantie richten op het bestrijden van armoede. Dit doen we door initiatieven te ondersteunen die gericht zijn op het bieden van eenmalige of structurele hulp aan hen die dat het meest nodig hebben. Deze ondersteuning kan financieel zijn, maar ook door het inbrengen van kennis en tijd door vrijwilligers of door een combinatie van beide. De Foundation opereert wereldwijd, maar júist ook een meer lokaal initiatief als Stichting SINA past, door haar structurele ondersteuning van kwetsbare mensen in de samenleving, goed binnen de doelstelling.”

Stichting Samen Is Niet Alleen (SINA) zet zich in voor kwetsbare mensen in Amsterdam. De verschillende projecten bieden ondersteuning op maat bij hulpvragen vanuit diverse leeftijdsgroepen met hun specifieke behoeftes, waarbij de verbetering van de kwaliteit van iemand centraal staat.

Header: Stichting Samen Is Niet Alleen