Stienstra keert terug op shirt van Roda JC Kerkrade

Stienstra Wonen is de nieuwe mouwsponsor van Roda JC Kerkrade. Dit maakt de club woensdagochtend bekend.

Al tijdens het bekerduel tegen Ajax, dat woensdagavond gespeeld zal worden, prijkt de naam van het woonimperium op de mouw van het geel-zwarte shirt. Dat zal voor de rest van dit seizoen en de komende vier seizoenen zo blijven. Het Stienstra-imperium, opgezet door pater familias Henk Stienstra, was van 1998 t/m 2001 reeds drie jaar hoofdsponsor van de Kerkraadse club.

Directeur Harm van Veldhoven toont zich vanzelfsprekend content met de overeenkomst. “Het doet ons enorm goed dat de bedrijven uit de regio blijven opstaan om onze mooie club juist nu te ondersteunen”, aldus de algemeen directeur. “Stienstra Wonen heeft in het verleden natuurlijk al een aantal malen een enorme bijdrage geleverd aan de club Roda JC. Wij zijn Stienstra Wonen zéér erkentelijk voor het feit dat het bedrijf nu wederom opstaat om samen met Roda JC te gaan bouwen aan een gezonde toekomst.”

De directie van de sponsor geeft aan zich door de sponsorovereenkomst meer verbonden te voelen met Roda. “Stienstra houdt van Roda JC en daarom steunen wij de club waar mogelijk, door dik en dun. Daar zijn we trots op!”

Foto: Stienstra