Transfer Savic naar Kerkrade afgerond

0

De versterkingen voor Roda JC volgen elkaar in moordtempo op, want ook de komst van Stefan Savic naar Zuid-Limburg is een feit. Dat bevestigt de club zojuist aan Roda JC Live.

Eerder vandaag stelde de Limburgse eredivisionist al dat de gesprekken tussen beide partijen inmiddels in een vergevorderd stadium waren. Vanavond werden dan ook de laatste formaliteiten afgerond, waardoor de voormalig Oostenrijks jeugdinternational zich na Thanassis Papazoglou, Bryan Verboom, Beni Badibanga en Ognjen Gnjatic de vijfde versterking in deze winterstop mag noemen. Hij tekent in het Parkstad Limburg Stadion een contract voor 2,5 seizoen.

De 23-jarige aanvallende middenvelder, die daarnaast ook in de voorste linie op vrijwel alle positie uit de voeten kan, speelde in het verleden onder meer voor Red Bull Salzburg en de opleidingsteams van die club. Tot een doorbraak bij de energiedrankjesvereniging kwam het echter niet, waarna hij via LASK Linz bij het Kroatische Slaven Belupo belandde.

Share.

About Author

Roda-supporter sinds 'ie daar zelf iets over te zeggen had. Student met een voorliefde voor het schrijven van artikelen. Kritisch, maar altijd positief ingesteld. Sportgek in de ruimste zin des woords.

Comments are closed.

Copyright 2017 Rodajclive.nl - Webdesign by Disegno Web Solutions