Twee rechtsbacks op radar Roda JC

Op de dag van de transferdeadline blijft het ook bij Roda JC Kerkrade niet stil. De Kerkradenaren zouden de rechtsbackpositie willen versterken en hebben daarvoor twee kandidaten op het oog, melden diverse bronnen.

Ashton Götz is één van de twee gegadigden voor de rechtsbackpositie. De verdediger is transfervrij, nadat zijn contract bij HSV niet verlengd werd. In totaal speelde hij voor de Hamburgse voetbalclub elf duels in de Bundesliga, waarin hij één assist gaf. In het tweede elftal van HSV was hij een vaste waarde in de Regionalliga Nord. Hij wordt vandaag getest door Roda JC.

De tweede rechtsback, waar Roda JC concrete interesse voor zou hebben, is de 27-jarige Laurens Paulussen. Hij heeft nog een contract voor één seizoen bij KV Mechelen. Die club heeft echter op hun plaats weer concrete interesse in het aantrekken van een vervanger, waardoor een vertrek van Paulussen voor de hand zou komen te liggen. De Belg speelde 55 wedstrijden op het hoogste niveau in zijn vaderland, en 134 wedstrijden in de Belgische eerste divisie.

Wordt vandaag ongetwijfeld vervolgd…