Twee shirtsponsors voor Roda JC tegen Fortuna

Dat Roda JC Kerkrade dit seizoen in de regel elke wedstrijd met een andere sponsor op de borst speelt, is inmiddels bekend. Voor het duel tegen Fortuna Sittard echter is Roda er zelfs in geslaagd om niet één, maar twee shirtsponsors te vinden. Het gaat dan om Stienstra en om Rabobank Parkstad Limburg. Op zijn officiële site maakt de club bekend dat dit nog nooit is voorgekomen in het Nederlandse betaalde voetbal.

Beide sponsoren zullen één helft lang de voorkant van het gele shirt van de Kerkradenaren sieren aanstaande zaterdag. De wedstrijd tegen Fortuna Sittard begint om 14:30 in het Parkstad Limburg Stadion. Op vrijdag 20 februari speelt Roda JC Kerkrade nog een derby in het Parkstad Limburg Stadion, tegen VVV-Venlo. Dan zullen de rollen omgedraaid zijn. Het bedrijf dat tegen Fortuna de eerste helft op het shirt staat, zal dan de tweede helft op het shirt staan, en vice versa. Paul Slangen van Stienstra en Roger Holtus van de Rabobank zullen voorafgaand aan het duel tegen Fortuna in het bijzijn van René Trost tossen wie er in de eerste helft en wie er in de tweede helft sponsor is van de Kerkradenaren.

Beide partijen zijn niet éénmalig sponsor van de club, maar al langer verbonden aan Roda JC. Stienstra zal het bekendste zijn: zij waren van 1998 tot 2001 hoofdsponsor van de Trots van het Zuiden. Rabobank Parkstad Limburg is sinds 2012 verbonden aan de club met het programma Midden in de Maatschappij. Dit seizoen zal u ze waarschijnlijk vooral bekennen als ‘sponsor’ van de wissels in het Parkstad Limburg Stadion. Dit was voorheen uitbesteed aan Flexpoint.

Meer informatie over Stienstra vindt u op haar website.

Foto: Roda JC Live

Comments are closed.