Twijfels over geldigheid contract Timo Letschert

Er bestaan twijfels over de geldigheid van het contract van Timo Letschert. De 21-jarige verdediger heeft in Kerkrade nog een contract voor twee jaar, nadat een eenzijdige optie in zijn half jaar durende verbintenis door de club werd gelicht. Dat meldt De Limburger.

De zaakwaarnemer van de verdediger, Dick van Burik, vraagt zich nu af of aan een verbintenis van een half jaar wel een optie van twee jaar mag worden gelinkt. Dat meldt Roda JC-directeur Wim Collard, die stelt niet te weten waar Van Burik zijn twijfels over de rechtsgeldigheid vandaan haalt. “We hebben ernaar laten kijken en we hebben geen enkel signaal ontvangen dat dit contract niet rechtsgeldig zou zijn. We wachten nu af hoe dit verder afloopt.”

Een mogelijke ongeldigverklaring van het contract zou een grote aderlating betekenen voor de club. Dit zou namelijk betekenen dat er nu, en in eventuele komende transferperiodes, geen geld kan worden gevraagd voor het overnemen van de verdediger, die in de winterstop over werd genomen van FC Groningen.

Foto: Roda JC Live

Comments are closed.