Van den Kerkhof arbiter, I-Minded shirtsponsor bij Roda JC-Helmond Sport

Na de wanvertoning op bezoek bij Sparta Rotterdam op paasmaandag (6-0 nederlaag), zal Roda JC zo snel mogelijk de focus moeten zien te hervinden en zich richten op de confrontatie met Helmond Sport van aankomende zondag. Vandaag werd bekend dat Martin van den Kerkhof over die wedstrijd de leiding zal hebben en dat de club er tevens in geslaagd is om een eenmalige shirtsponsor te strikken.Van den Kerkhof
Arbiter Van den Kerkhof wordt komend weekeinde in het Parkstad Limburg Stadion ondersteund door de assistenten Brondijk en Ketting. De heer Wesdorp is door de KNVB als vierde official aangesteld. Het is voor het eerst dit seizoen dat de 31-jarige leidsman de fluit hanteert bij een duel van de Kerkradenaren. Wel was hij in het vorige seizoen de scheidsrechter bij de bekerwedstrijd Rijnsburgse Boys-Roda JC. Dat duel wisten de Limburgers destijds maar moeizaam winnend af te sluiten, mede door een vroege achterstand en een rode kaart voor Henk Dijkhuizen, want het werd ternauwernood 1-2 door treffers van Frank Demouge.

I-Minded
Daarnaast bracht de club vandaag zelf naar buiten dat het bedrijf I-Minded zondag als shirtsponsor op de borst van het gele shirt zal prijken. Het bedrijf, dat allerhande online diensten aanbiedt, volgt daarmee Frash Suits op op het tenue van de geel-zwarten. Hopelijk levert hun beeltenis een beter wedstrijdresultaat op dan dat van hun voorganger.

Het duel tegen Helmond Sport begint aanstaande zondag om 14:30 uur. De tegenstander, die gecoacht wordt door voormalig Roda-trainer Jan van Dijk, vinden we terug op de 18e plek op de ranglijst van de Jupiler League.

Header: Roda JC Live