Volta Limburg eenmalig shirtsponsor Roda JC

Roda JC Kerkrade heeft, net als in de twee voorgaande duels, een eenmalige shirtsponsor weten te strikken. Volta Limburg zal aankomende zaterdag op de borst van de geel-zwarte tenues prijken, wanneer de Limburgers het in eigen huis opnemen tegen Jong Ajax.

Aangezien de commerciële afdeling van de club, die sinds dit seizoen gerund wordt door marketingbureau Sportfive, er vooralsnog niet in slaagde om een permanente hoofd- en shirtsponsor voor deze jaargang te vinden, zal de club zich (vooralsnog) moeten richten op sponsoren die willen investeren om eenmalig prominent op de wedstrijdshirts te staan. In het thuisduel met MVV Maastricht was het Berner Produkten dat die rol vervulde. Afgelopen zaterdag, toen de Kerkradenaren op bezoek gingen bij streekgenoot Fortuna Sittard, stond Jegers Advocaten, het bedrijf van fervent Roda JC-supporter Bjorn Jegers, op de meest opvallende plaats op het shirt gedrukt. In de eerste speelrondes in het nog jonge Jupiler League seizoen besloot de club om de slogan Limburgse Passie! op de tenues te drukken.

Roda JC is blij dat het met Volta Limburg nu opnieuw een eenmalige shirtsponsor heeft weten te vinden. De club ‘dankt Volta Limburg voor het vertrouwen!’, valt er op de officiële clubsite te lezen. Het bedrijf, dat onderdeel is van Essent en zich specialiseert in warmte en comfort in het huis, is al jaren als sponsor aan de voetbalclub verbonden en voegt toe: “Met Volta Limburg scoort u altijd! Een belofte die wij als wedstrijdsponsor willen overdragen naar de spelers en technische staf van Roda JC Kerkrade. Om alle supporters het aangename gevoel te geven dat past bij hun favoriete club en… bij Volta Limburg.” De merknaam zal dus aankomende zaterdag op de tenues van de thuisclub prijken. Overigens beschikt Roda JC wel over een rugsponsor (Medisana) en mouwsponsor (Targos).

Foto: Volta Limburg

Comments are closed.