Achterban voelt Caanen aan de tand bij inloopavond

Maandagavond waren technisch directeur Ton Caanen en hoofdcoach Yannis Anastasiou te gast bij de inloopavond van het Platform Roda JC. Vanuit de toegestroomde supporters kwam er de nodige kritiek op de huidige prestaties én met name het transferbeleid.

Zo’n 250 aanhangers waren op de avond in Brasserie De Gele Kaart afgekomen, waar voldoende gelegenheid was om vragen te stellen aan de oefenmeester en de technische man.

Coach Anastasiou stelde dat de technische staf blijft bouwen aan het team, en dat er positief gedacht moet worden. Caanen pareerde de op hem gerichte kritiek met name door te wijzen op het krappe budget waarmee de club nog steeds werkt. Opvallend was daarnaast de scherpe kritiek van oud-speler en tevens fanshop-uitbater Pierre Vermeulen, die zijn vraagtekens zette bij Roda’s scoutingsapparaat. Aan het eind van de avond liepen de emoties op en drongen sommigen aan op het vertrek van Caanen.

Na een teleurstellende seizoensstart, waarin Roda na zes Eredivisie-duels en een bekerwedstrijd nog steeds wacht op de eerste overwinning, staan de Kerkradenaren op de voorlaatste plaats op de ranglijst. Aanstaande zaterdag is concurrent N.E.C. te gast in het Parkstad Limburg Stadion.

Foto: Pro Shots

Comments (17)

Comments are closed.