Braamhaar opnieuw arbiter bij Eredivisieduel Roda JC

De KNVB heeft Eric Braamhaar aangesteld als scheidsrechter voor PSV-Roda JC Kerkrade. Die wedstrijd wordt aanstaande zaterdag 12 december in het Eindhovense Philips Stadion afgewerkt. Dat Roda JC nu weer met Braamhaar te maken krijgt mag als opmerkelijk worden gezien, aangezien hij onlangs ook al de leidsman was bij Roda JC-ADO Den Haag.

Braamhaar wordt in de Lichtstad geassisteerd door de heren Siebert en Kleinjan. Martin Pérez zal als vierde official tussen de dugouts fungeren. Het viertal zal de wedstrijd komende zaterdag om 19:45 uur in gang zetten. Zoals gebruikelijk zal Roda JC Live een live-wedstrijdverslag op Twitter (@RodaJCLive) verzorgen van de confrontatie tussen de nummers 3 en 14 van de ranglijst.

Dat de KNVB het team van Braamhaar op deze wedstrijd zet is opvallend, aangezien de uit Rijssen afkomstige scheidsrechter slechts vier duels geleden, op 6 november, de touwtjes in handen had in het Parkstad Limburg Stadion bij het duel Roda JC-ADO Den Haag. Braamhaar maakte in die wedstrijd bepaald geen sterke indruk; hij stuurde Roda-spits Tomi Juric ten onrechte van het veld na een vermeende natrappende beweging, weliswaar op advies van zijn vierde official, waarna de rode kaart later gesponeerd werd. Tevens verzuimde hij om de Kerkradenaren op een eerder moment in dezelfde wedstrijd een strafschop toe te kennen.

Header: Pro Shots

Comments (1)

Comments are closed.