Collard: “We laten ons niet gek maken”

De laatste tijd roeren supporters zich op het internet steeds meer vanwege het gebrek aan spelerspresentaties bij Roda JC Kerkrade. Jens van Son en Santiago Palacios zijn tot nu toe de enige aanwinsten. Wim Collard reageert in Voetbal International op de kritiek.

Daarbij worden onmiddellijk de beperkte financiële middelen aangehaald. “Gezien ons beperkte budget, moeten wij heel goed nadenken over elke investering. Dat zullen we dan ook doen.” Er hoeft dan ook niet op paniekhandelingen van de algemeen directeur gerekend te worden. “We laten ons niet gek maken in deze periode.”

Collard geeft aan dat het huren van spelers ook een zeer reële mogelijkheid is. “De kans is groot dat we ook spelers zullen huren en daar komt sowieso pas later beweging in. We blijven de hele zomer speuren naar versterking.” Hij sluit niet uit dat Guy Ramos één van die versterkingen uit. De verdediger kreeg geen contractverlenging, maar kan dus nog steeds bij de Kerkradenaren blijven.

Naast versterkingen op het spelersgebied, zoekt Roda ook nog naar een technisch directeur. Collard geeft daarbij aan dat er deze week nog met drie kandidaten gesproken zal worden. Hans Smulders, die momenteel werkzaam is bij FC Eindhoven, is inderdaad één van die kandidaten. De Eindhovenaren eindigden als tweede in de play-offs om promotie en degradatie, maar werden daarin uitgeschakeld door FC Volendam.

Foto: Pro Shots

Comments (2)

Comments are closed.