Roda oefent tegen Alemannia in het Parkstad Limburg Stadion

Roda JC Kerkrade zal de oefenwedstrijd tegen Alemannia Aachen afwerken in het eigen Parkstad Limburg Stadion. Dat maakt de Kerkraadse club vandaag bekend op haar officiële website, nadat eerst gecommuniceerd werd dat er gespeeld zou worden op het Sportpark Strijthagen van VV Schaesberg.

Nu heeft de club toch besloten om de wedstrijd in het stadion te spelen, waarschijnlijk om zo meer mensen te laten genieten van de wedstrijd tussen de twee bevriende verenigingen. “‘Roda und der TSV’ is een veel gehoorde supporterskreet op de tribunes in zowel het Parkstad Limburg Stadion als het Tivoli in Aachen”, aldus de club op de site. “De warme vriendschapsband tussen supporters en clubs bestaat al sinds jaar en dag.”

Voor de wedstrijd tegen de Duitsers zal de Oost-tribune gesloten blijven. Een stoeltje op de Theo Pickée-tribune of op de Koempel-tribune kost vijf euro, een stoeltje op de Noord-tribune kost tien euro. Kinderen tot en met twaalf jaar kunnen al voor 2,50 euro naar binnen. De verkoop start morgen bij de afdeling Ticketing en ook op de wedstrijddag zullen de kassa’s geopend zijn. De wedstrijd wordt op dinsdag 21 juli om 19:00 gespeeld.

Vorig jaar oefenden de beide ploegen ook al tegen elkaar. Toen eindigde de wedstrijd in 1-1. Het volledige speelschema van de Kerkradenaren, die de voorbereiding aanstaande zaterdag starten, vindt u hier.

Foto: Roda JC Live

Comments (1)

Comments are closed.