RJC Kort | SEAT, Savic, Postma, De Treffers en Harkemase Boys

De transferperiode is inmiddels in volle gang, maar rondom Roda JC Kerkrade blijft het vooralsnog relatief stil. Jens van Son en Santiago Palacios waren de enige versterkingen, die op de eerste trainingen aanwezig waren. Ondertussen is er gelukkig nog genoeg nieuws rondom de club. Een overzicht van de kleinere nieuwtjes op woensdag 1 juli.

Wealer en SEAT
Wealer Autogroep en SEAT Nederland vormen vanaf komend seizoen de autopartner van Roda JC. Dat maakte de club gisteren bekend op de site. Daarmee vervangt SEAT Mercedes, dat de afgelopen seizoenen de partner was. Alle spelers hebben daarmee een gloednieuwe auto gekregen.

“Jarenlang dragen wij Roda JC een warm hart toe en wij zijn dan ook verheugd en trots met het leveren van het nieuwe wagenpark”, zegt algemeen directeur Marc van der Linden van Wealer Autogroep. Collard: “We zijn enorm trots. Net als Roda JC zijn Wealer en SEAT Nederland A-merken, die passen bij de professionele uitstraling van onze club.”

Stefan Savic
De afgelopen weken was één van de namen die op de supporterssites veelvuldig de ronde deed die van Stefan Savic. De 21-jarige middenvelder heeft echter gekozen voor het Kroatische Slaven Koprivnica, zo meldt Voetbalprimeur. Daarmee kwamen Roda JC, dat dus inderdaad interesse had, en Heracles Almelo te laat. De website suggereert dat er geen concreet bod van Roda was gekomen, vanwege de geringe financiële mogelijkheden in Kerkrade.

Zaakwaarnemer op bezoek
Zaakwaarnemer Robert Postma bracht vandaag een bezoek aan het Parkstad Limburg Stadion. Hij werkt voor Top Sportmanagement en behartigt daarmee de belangen van een hele rits aan spelers, die afgelopen seizoen in de Jupiler League te boek stonden als de talentvollere spelers. Het overzicht vindt u hier (klik!).

Tweede ronde KNVB-beker
Roda JC peelt in de tweede ronde van de KNVB-beker tegen de Harkemase Boys of tegen De Treffers. De amateurploegen spelen eerst tegen elkaar om te bepalen wie het in de tweede ronde tegen de Limburgse promovendus mag opnemen. Die wedstrijd wordt gespeeld op 22, 23 of 24 september 2015. Mochten De Treffers de confrontatie winnen, dan lonkt er een bijzondere wedstrijd voor aankoop Santiago Palacios. Hij staat dan namelijk meteen tegenover zijn oude club.

Foto: Roda JC Live

 

Comments (1)

Comments are closed.