Geen groot scherm, wel huldiging op de Markt

Bij een eventuele promotie van Roda JC Kerkrade zal het team ’s avonds gehuldigd worden op de Markt in Kerkrade. Een groot scherm waarop de wedstrijd tegen de Bredanaars uitgezonden zal worden komt er echter niet. Dat maakt de gemeente Kerkrade bekend op haar site.

Roda verloor gisteren met 0-1 van NAC Breda door een doelpunt van Adnana Tighadouini. De Kerkradenaren zullen dus sowieso moeten winnen in het Rat Verlegh Stadion. “Op dit moment treffen alle betrokken partijen de voorbereidingen om de ontvangst op de Markt en de huldiging in het Raadhuis vlekkeloos te laten verlopen”, zo stelt de gemeente op haar site. Vanwege de hoge kosten en veiligheidsargumenten heeft de gemeente in goed overleg besloten om geen groot scherm op de Markt te plaatsen op zondagmiddag.

De spelersbus wordt, bij promotie, tussen 20:00 en 21:00 verwacht op de Markt in Kerkrade. De spelers en de staf zullen dan op de trappen van het Raadhuis worden gehuldigd. Voor meegereisde supporters zullen plekken vooraan worden gereserveerd.

Foto: gemeente Kerkrade

Comments (2)

Comments are closed.