Hendriks investeert definitief niet in Roda JC

Afgelopen week stelde Arnold Hendriks nog drie strikte voorwaarden, waaronder hij Roda JC Kerkrade financieel zou steunen. Het hele verhaal is echter alweer van de baan. L1 meldt dat Hendriks definitief geen extra geld in Roda JC zal steken.

Onlangs maakte Hendriks zijn zorgen nogmaals duidelijk aan de directie via een in februari gestuurde brandbrief en niet veel later met een aantal aanvullende eisen. Hij zegt nu echter dat beide partijen het niet eens worden over de voorwaarden en dat hij het daarom definitief niet gaat doen.

“Ik heb tien maanden met Roda onderhandeld, onder andere over het aanstellen van een nieuwe technische man”, aldus de textielmagnaat. “Over de aanstelling van technisch manager Louis Coolen ben ik echter niet geraadpleegd.”

Dat hij niet extra geld zal investeren, wil niet zeggen dat Hendriks de club helemaal in de kou zal laten staan. “Ik zal Roda blijven steunen als sponsor, maar zal geen extra geld meer in de club steken en me ook niet meer met het beleid bemoeien.” Hij spreekt de hoop uit dat de club snel terugkeert in de Eredivisie.

In de afgelopen jaren zijn er legio momenten geweest waarop Hendriks gezegd heeft te investeren, en dat vervolgens niet deed. Dit nieuws komt dan ook niet als een grote verrassing. Er is wel één verschil, zegt Hendriks zelf. “Nu is het definitief.”

Foto: nu.nl

 

Comments (1)

  1. Joamer van ’t eventueel doamit gemeujde budget…
    Goot dat hie-euver eindelik dudelikheid is.

Comments are closed.