‘Interesse voor Van Duinen, Gyasi naar Championship’

Roda JC is nog steeds niet klaar op de transfermarkt. Er is nu interesse in de 24-jarige spits Mike van Duinen, aldus Voetbal International. De ex-aanvaller van ADO Den Haag is momenteel op een zijspoor terecht gekomen bij Fortuna Düsseldorf, dat uitkomt in de 2. Bundesliga. Van Duinen heeft in Düsseldorf nog een contract tot 2019, dus een huurperiode in Kerkrade lijkt het meest waarschijnlijk.

Van Duinen zou alweer de derde aanvallende versterking zijn in het winterse transferwindow. In de voorbije weken werden ook al Rydell Poepon en Kristoffer Peterson aangetrokken voor de voorste linie. Doordat Richmond Boakye niet meer terugkeert in Zuid-Limburg en Tomi Juric ruim een maand geblesseerd is, zoeken de Kerkradenaren nog verder naar een volgende versterking.

Tegenover een eventuele komst van Van Duinen staat een mogelijk vertrek van een andere aanvaller. Volgens de Engelse tabloid The Daily Mail hebben maar liefst vijf Engelse clubs interesse in vleugelaanvaller Edwin Gyasi. Het zou gaan om clubs uit het Championship, de tweede Engelse divisie. De razendsnelle Gyasi heeft nog een contract tot komende zomer, waardoor Roda een transfersom zou opstrijken bij een eventueel vertrek. De krant benoemt tevens dat ook Napoli en Stuttgart interesse zouden hebben in de 24-jarige speler, waarvan Roda JC Live al eerder melding maakte.

Roda kan zich deze transferperiode bijzonder slagvaardig tonen doordat veel financiële verplichtingen uit het verleden zijn weg gevallen door de overname van de club door Frits Schrouff.

Foto: Roda JC Live

Comments (16)

Comments are closed.