Jorc Industrial wederom shirtsponsor tijdens Roda JC Kerkrade – NAC Breda

Ook voor de Play-Off wedstrijd tegen NAC Breda is Roda JC Kerkrade erin geslaagd een shirtsponsor te vinden. Tijdens het duel in ons eigen Parkstad Limburg Stadion zal JORC Industrial het shirt van de Kerkradenaren opvullen. Dit deden ze ook al eerder uit tegen RKC Waalwijk en de Play-Off wedstrijd van afgelopen maandag tegen FC Emmen.

JORC Industrial is een wereldwijd opererende persluchtcondensaatmanagement (drie keer woordwaarde bij Scrabble) specialist van Nederlandse oorsprong. Haar hoofdvestiging bevindt zich in Heerlen. Op de clubsite van Roda spelt het bedrijf zich voor. “Wij produceren en leveren condensaataftappen, olie-/waterscheiders en persluchtbesparingsproducten aan distributeurs, compressordealers en fabrikanten in meer dan 100 landen. JORC Industrial is toegewijd om de standaard te zetten bij het helpen van onze klanten in het voorzien van hun behoeftes op het gebied van condensaatmanagement.”

Meer over JORC Industrial is te lezen op hun website.

Roda JC speelt aanstaande donderdag haar eerste wedstrijd van de finale van de Play-Offs om promotie naar de Eredivisie. De wedstrijd zal beginnen om 19:45.

Bron foto: (Pro Shots)

Comments (2)

Comments are closed.