Poepon en Swinkels vinden nieuwe clubs in het buitenland

Zowel Rydell Poepon als Arjan Swinkels zijn er snel in geslaagd om nieuwe werkgevers te vinden. Het tweetal kreeg recentelijk van Roda JC Kerkrade te horen dat ze volgend jaar niet tot de selectie zouden behoren. Ze hebben nu contracten getekend in respectievelijk Turkije en België.

Aanvaller Rydell Poepon heeft een contract getekend bij Boluspor. Daar komt hij in dezelfde selectie terecht als Anco Jansen, die vorig jaar in de zomer bij Roda vertrok. De club uit de stad Bolu eindigde afgelopen jaar als twaalfde in de Turkse eerste divisie. De spits tekent voor twee jaar. In 18 wedstrijden voor Roda JC Kerkrade wist hij vier keer het net te vinden.

Arjan Swinkels speelde anderhalf jaar voor Roda JC. De verdediger, die in dat anderhalf jaar continu een vaste waarde was, maakt de overstap naar onze Zuiderburen. In België tekent hij bij derdeklasser Beerschot-Wilrijk. Dat is de voortzetting van het enkele jaren geleden failliet verklaarde Germinal Beerschot. Swinkels tekent voor twee jaar bij de Belgen. Hij moet daar “ervaring, karakter en branie” toe gaan voegen.

Foto: Pro Shots

Comments (7)

Comments are closed.