Ramos vervolgt carrière in Zwitserland

Guy Ramos keert definitief niet terug bij Roda JC Kerkrade. De centrale verdediger, wiens contract in Kerkrade na het vorige seizoen afliep, zal zijn carrière gaan vervolgen in Zwitserland bij FC Wil.

Dat meldt Ramos vandaag zelf op zijn Facebook-account. Dat de in Rotterdam geboren Kaapverdiër zijn laatste wedstrijd in dienst van de geel-zwarten had gespeeld was in de afgelopen dagen alleen maar aannemelijker geworden, doordat de Limburgers hun defensie versterkten met Gibril Sankoh. Daardoor heeft men nu vier spelers die de twee posities in het hart van de verdediging kunnen innemen, aangezien ook Arjan Swinkels, Bart Biemans en Daryl Werker in het Parkstad Limburg Stadion onder contract staan.

Dat Ramos, die het afgelopen seizoen begon als aanvoerder van de inmiddels naar de Eredivisie gepromoveerde club, ervoor heeft gekozen om bij het Zwitserse FC Wil aan de slag te gaan, is des te verrassender. Zijn nieuwe werkgever komt uit in de Zwitserse eerste divisie. Ramos tekent er een contract voor één seizoen. Eerder speelde hij in dienst van FC Dordrecht, RKC Waalwijk en dus Roda JC. Namens de Koempelclub kwam hij tot 40 wedstrijden, waarin hij driemaal trefzeker was.

Foto: Pro Shots

Comments (3)

 1. Guy,

  jammer van dat ergerniswekkende seizoen 2013-2014…
  Dank voor jouw inzet in dat van 2014-2015.
  Terug van een langere blessure speelde je zeer sterk in Roda’s play-offs naar de Eredivisie! heel veel dank daarvoor!!

  succes met die Zwitsers(e francs)

 2. Guy,
  jammer van dat vervelende seizoen 2013-2014…
  Dank voor jouw inzet in 2014-2015.
  Terug van een langere blessure was je geweldig in Roda’s play-offs terug naar de Eredivisie! heel veel d(r)ank!
  succes met die Zwitsers(e francs)

Comments are closed.