RJC Kort | Bekerduel op woensdag, bijeenkomst Platform, supporters shirtsponsor

In de rubriek RJC Kort bundelt de redactie van Roda JC Live (kortere) nieuwsberichten die we u zeker niet willen onthouden. Zo hebben we vandaag aandacht voor het bekerduel tegen PSV, de bijeenkomst van het Platform Roda JC van maandagavond én een unieke shirtsponsoractie voor supporters.Roda-PSV op woensdagavond
Bij het verdelen van de wedstrijden over de (midweekse) speeldagen in de achtste finales van de KNVB Beker, heeft het duel tussen Roda JC Kerkrade en PSV Eindhoven een plekje gekregen op woensdag 17 december. De wedstrijd, die net als Roda’s vorige bekerduels in dit seizoen wordt afgewerkt in het Parkstad Limburg Stadion, begint om 20:45 uur en zal tevens live worden uitgezonden op de betaalzender FOX Sports. Over de kaartverkoop voor dit bekerduel komt Roda JC binnenkort met informatie naar buiten. Uiteraard hopen we op een goed gevuld, kolkend Parkstad Limburg Stadion tegen de huidige koploper van de Eredivisie!

Inloopavond Platform
Maandagavond (3 december) vond de gebruikelijke maandelijkse inloopavond van het Platform Roda JC plaats in de persruimte van het Parkstad Limburg Stadion. Het klankbord- en adviesorgaan, bestaande uit vertegenwoordigers van de fans, MKB, de Vrienden van Roda JC, businesspartners en oud-speler Marco van Hoogdalem, communiceert onder meer via deze inloopavonden met de achterban over de diverse ontwikkelingen op verschillende vlakken die er spelen binnen en rondom de club. Bovendien kunnen geïnteresseerden (iedereen is welkom bij deze bijeenkomsten) zelf ideeën, problemen of oplossingen op tafel brengen en gaat men hierover met elkaar in gesprek. Maandag kwam onder meer de bezetting op het technische vlak bij de club aan bod, werd er gesproken over de financiële situatie waarin de club zich bevindt en de relatie daarvan met de activiteiten op de commerciële afdeling van de club, en werden de meest recente ontwikkelingen rondom de supporters-skybox, sfeeracties en sponsorinitiatieven aangestipt. Meer over de diverse initiatieven zal binnenkort naar buiten worden gebracht via de kanalen van de betrokken partijen.

Supporters shirtsponsor tegen Almere City
Na het succes van de actie Koempels helpen Koempels, waarbij verdeeld over de twee wedstrijden tegen Sparta Rotterdam in totaal 133 bedrijven/ondernemers als shirtsponsor het wedstrijdshirt van Roda JC sierden, gaat Roda nog een stapje verder met dit initiatief. Geïnteresseerde supporters worden voor een bedrag van 25 Euro vermeld op het wedstrijdshirt tijdens het thuisduel met Almere City (21 november, 20:00 uur). De spelers spelen in die wedstrijden met de letters RJC op de borst, waarin de namen van deze ‘sponsoren’ verwerkt zullen worden. Daarnaast verschijnen deze namen ook op een eregalerij op de website van de club én worden de namen getoond op het grote videoscherm tijdens de wedstrijd én wordt iedereen met zijn/haar naam vermeld in het programmaboekje voor dit duel. Overtuigd om hieraan mee te doen? Klik dan hier!

Foto: Roda JC Live archief

Comments are closed.