Wiedemeijer fluit belangrijke uitwedstrijd tegen FC Emmen

Roda JC Kerkrade en FC Emmen krijgen aanstaande vrijdag te maken met arbiter Reinold Wiedemeijer. De KNVB heeft de leidsman uit Velden aangesteld om het duel tussen de koplopers van de tweede periode in goede banen te leiden.

Wiedemeijer, die in het verleden zelf ook profvoetballer was, krijgt assistentie van de heren Van de Ven en Balder. Vierde official is de heer Blank. Het is voor Wiedemeijer dit seizoen het tweede duel van Roda JC Kerkrade waarbij hij de fluit hanteert; eerder leidde hij op 22 augustus de ontmoeting tussen de Kerkradenaren en FC Eindhoven in het Parkstad Limburg Stadion (eindstand 2-1). Tijdens die wedstrijd deelde de arbiter twee rode kaarten (twee keer geel voor Tom van Hyfte en direct rood voor Henk Dijkhuizen in blessuretijd) en daarnaast nog zeven gele prenten uit.

Hopelijk houdt Wiedemeijer aanstaande vrijdag de kaarten op zak in het belangrijke duel tussen FC Emmen en Roda JC. De Emmenaren gaan na 3 wedstrijden aan kop in periode 2 (9 punten, doelsaldo +16), op de voet gevolgd door het team van René Trost (eveneens 9 punten, doelsaldo +9). Het duel in de JENS Vesting begint om 20:00 uur.

Foto: Roda JC Live archief

Comments are closed.