Roda doet geen uitspraken over aflopende contracten

Roda JC Kerkrade heeft vandaag, in tegenstelling tot vrijwel alle andere betaald voetbalclubs, niets naar buiten gebracht over haar intenties met betrekking tot de aflopende contracten, en zal dat voorlopig ook niet doen. Voetbalclubs zijn verplicht om spelers met aflopende contracten vóór 1 april (morgen) duidelijkheid te verschaffen over hun toekomst bij de club.

In het geval van de Koempelclub komt dat neer op maar liefst 22 spelers die uiterlijk vandaag een brief zouden moeten ontvangen, waarin de club formeel vermeldt of zij het contract van de betreffende speler wil verlengen, óf dat het de verbintenis formeel opzegt. Perschef Rob Goossens laat echter weten dat de club ervoor kiest om geen verdere uitspraken te doen over de acties die het hierbij ondernomen heeft.

Hieronder vindt u een overzicht van de contractstatus van de spelers die momenteel bij Roda JC op de loonlijst staan. De Kerkradenaren hervatten aanstaande zondag de competitie met een thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen. De ploeg van Darije Kalezic wil zich in de komende weken definitief verzekeren van lijfsbehoud in de Eredivisie.Contracten RJC 2016Header: Roda JC Live

Comments (13)

Comments are closed.