Roda JC bindt Paulissen tot medio 2018

Roda JC Kerkrade en Mitchel Paulissen zijn het eens geworden over een contractverlenging van de aanvallende middenvelder. De oorspronkelijke verbintenis, die tot medio 2016 liep, werd maandag met twee jaar verlengd, waardoor de door Roda zelf opgeleide Paulissen nu tot medio 2018 vastligt in het Parkstad Limburg Stadion.

Dat meldt 1Limburg maandagavond. Door de verlengde verbintenis voorkomt de club dat de groeibriljant uit de eigen jeugdopleiding na afloop van dit seizoen transfervrij zou kunnen vertrekken. Met een opengebroken, verbeterd contract, zal Paulissen zoals het er nu uitziet nog een aantal seizoenen de geel-zwarte kleuren blijven verdedigen.

De Kerkradenaar Paulissen, die onder Harm van Veldhoven al zijn debuut maakte in het profvoetbal, kende dit seizoen zijn echte doorbraak in dienst van de Koempelclub. Hij begon de jaargang als bankzitter, maar in de laatste fase van het seizoen groeide de aanvallende middenvelder uit tot een bepalende speler in de formatie van interim-coach Rick Plum. Met onder meer 2 doelpunten en 1 assist in de play-offs had de 22-jarige Paulissen een belangrijk aandeel in de terugkeer van het team naar de Eredivisie.

Header: Pro Shots

Comments (2)

  1. Da’s jans jood jedoa, wah.

Comments are closed.