Roda JC legt Dani Schahin vast

Roda JC heeft haar zesde aanwinst voor het nieuwe seizoen gecontracteerd. Dani Schahin wordt overgenomen van FSV Mainz 05. Bij Roda tekent de aanvaller voor twee seizoenen.

Schahin is een spits die zijn gehele carrière in de verschillende Duitse voetbal klasses heeft gespeeld. Hij speelde in de jeugdopleiding van HSV. Maar tot een debuut bij het eerste team kwam het niet. Zijn opmars in Hamburg stokte bij Hamburger SV II. Vervolgens heeft hij gespeeld voor Greuther Fürth, Dyn. Dresden, Fortuna Düsseldorf, FSV Mainz 05, SC Freiburg en afgelopen seizoen voor FSV Frankfurt. Voor de laatste 2 clubs speelde hij op huurbasis, nadat FSV Mainz hem verhuurde.

Op de clubsite meldt Caanen het volgende over de komst van de spits: “Dani is een tweebenige, sterke aanvaller met Bundesliga ervaring. Hij beschikt over een fantastische wedstrijdmentaliteit en past perfect in het nieuwe Roda JC. Wij zijn verheugd dat we geslaagd zijn om Schahin binnen te halen voor Roda JC, ondanks de interesse van andere clubs uit de Eredivisie.”

Met het aantrekken van een spits krijgt het elftal van Yannis Anastasiou steeds meer vorm. Eerder legde Roda JC ook al Rosheuvel, Annanou, Kum, Brouwers en Auassar vast.

Comments (28)

Comments are closed.