Roda JC Live verhuist naar www.rodajclive.nl

Een nieuw seizoen, een nieuwe website. De redactie van Roda JC Live is blij te kunnen mededelen dat wij vanaf vandaag op www.rodajclive.nl te vinden zijn. De oude pagina, www.rodajclive.wordpress.com, wordt derhalve niet meer geüpdatet.

Een nieuwe website, onder een eigen domeinnaam, geeft ons als redactie veel meer mogelijkheden om deze naar onze eigen wensen in te richten. Er zijn dan ook een aantal zaken veranderd, waaronder het kleurenschema. De indeling zal zich vanzelf uitwijzen;

  • Via de menubalk vindt u, naast de artikel-categorieën, onder meer een overzicht van de selectie, het speelschema en de tussenstand.
  • De 5 meest recent geschreven artikelen komen voorbij in de grote fotoslider. U kunt deze slider zelf navigeren.
  • Rechts van de slider worden de 3 meest recente artikelen uit de categorie nieuws weergegeven.
  • Alle wedstrijd-gerelateerde artikelen (voorbeschouwingen, wedstrijdverslagen, nabeschouwingen en fotoverslagen) zijn te vinden in het zogenaamde Matchcenter. beneden de fotoslider.
  • Verder naar beneden op de pagina zijn de interview- en achtergrond-artikelen geplaatst.

Onze partner RVCOM Automatisering | Websitebouw is verantwoordelijk voor het zeer geslaagde webdesign! Verder zal er niets veranderen aan onze werkzaamheden en artikelen, deze zullen op de vertrouwde manier door de redactie ingevuld worden. We hopen op deze manier bij te dragen aan een goed (begin van het) nieuw seizoen van onze gezamenlijke trots, Roda JC Kerkrade!

Foto: Roda JC Live

Comments are closed.