‘Roda JC mengt zich in strijd om gewilde middenvelder’

Roda JC Kerkrade zou zich gemengd hebben in de strijd om Jeff Stans. De middenvelder is deze transferperiode transfervrij op te pikken bij Excelsior en sprak al met meerdere clubs. 

Eén van die clubs is Excelsior zelf. Een langer verblijf in Kralingen wordt niet uitgesloten door de 26-jarige speler, zo meldt Voetbal International. Er zijn echter nog veel meer ploegen die een gooi doen naar Stans. Daaronder is één eerstedivisionist, namelijk NAC Breda. De club en de speler hebben reeds gesprekken gevoerd, maar Stans heeft naar eigen zeggen laten weten dat hij “voorlopig nog mikt op een club uit de middenmoot van de Eredivisie.”

De animo in die regionen is groot, zo blijkt. De interesse van Willem II en Go Ahead Eagles was al naar buiten gekomen, maar nu zouden ook FC Twente en Roda JC Kerkrade de middenvelder in willen lijven. Stans scoorde vorig seizoen nog de winnende treffer tegen Roda JC, waarna hij uitgebreid ging juichen voor de West-tribune. Uiteindelijk kreeg Nigel Hasselbaink daardoor een plastic beker in zijn gezicht gegooid. Stans gaf na afloop aan dat het “geen slimme actie was”.

Stans speelde afgelopen seizoen 34 wedstrijden voor Excelsior, waarin hij 6 keer scoorde en 4 assists gaf.

Foto: Jeff Stans mist een penalty, Roda JC Live

Comments (30)

Comments are closed.