Roda treft wederom PSV in KNVB-beker

28

Alweer voor de derde keer in vier jaar heeft Roda JC Kerkrade een wedstrijd tegen PSV geloot in de strijd om de KNVB-beker. Op 20, 21 of 22 september wordt er gevoetbald in Eindhoven.

De Kerkradenaren mogen op bezoek bij de regerend landskampioen, nadat er twee jaar geleden een thuiswedstrijd werd gespeeld tegen de Lichtclub. Toen bekerde Roda JC door na een heroïsche 3-2 overwinning, inclusief verlenging.

Een jaar eerder stond hetzelfde affiche als dit jaar op het programma, namelijk in Eindhoven. Daar versloegen de Zuid-Limburgs PSV met 1-3. Wat dat betreft mogen de Kerkradenaren, gezien de uitslagen in de laatste jaren, met vertrouwen uitkijken naar het treffen.

Gezien de schema’s van beide ploegen, lijkt het het meest waarschijnlijk om de wedstrijd te spelen op woensdag 21 september. Roda JC speelt de zaterdag ervoor een thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen en moet de zondag erna op bezoek bij Feyenoord. PSV speelt op zondag een thuiswedstrijd tegen Feyenoord en mag de zaterdag na de pot naar Rotterdam, waar Excelsior wacht.

Foto: Pro Shots

Share.

About Author

28 Comments

Pin It on Pinterest

Copyright 2017 Rodajclive.nl - Webdesign by Disegno Web Solutions