Roda verlengt met doelman Van Leer

Roda JC en haar eerste doelman Benjamin van Leer zijn een tussentijdse contractverlenging overeengekomen. De keeper ligt nu tot 2019 vast bij de Trots van het Zuiden.

Het contract van Van Leer zou eigenlijk in de zomer van 2017 aflopen, maar beide partijen hebben dus besloten om de samenwerking met twee seizoenen te verlengen. De 24-jarige Houtenaar maakte in de voorbije jaargang een uitstekende indruk en ziet dat nu dus beloond worden met een opgewaardeerde verbintenis.

De bij PSV opgeleide Van Leer kwam medio 2014 naar Kekrkrade, waar hij aanvankelijk tweede doelman werd in de Jupiler League, achter Bram Verbist. Uiteindelijk won hij de concurrentiestrijd en speelde hij in het afgelopen seizoen alle 34 Eredivisie-duels namens zijn club.

Technisch manager Ton Caanen op de clubsite: “We zijn tevreden over de ontwikkeling die Benjamin heeft doorgemaakt. Met deze contractverlenging spreken we het vertrouwen in hem uit en zijn we blij dat hij ook de komende seizoenen aan Roda JC verbonden blijft”.

Foto: Pro Shots

 

Comments (56)

Comments are closed.