Roda vindt shirtsponsor voor streekderby

Roda JC Kerkrade zal aankomende zondag, wanneer de Zuid-Limburgse derby tegen MVV Maastricht op het programma staat, met een nieuwe shirtsponsor op het tenue spelen. Berner Produkten BV zal op de borst van de spelers in het geel-zwart prijken.

De commerciële afdeling van de Limburgse club slaagde er tot dusver nog niet in om een nieuwe hoofd- en shirtsponsor voor het gehele seizoen te strikken. In de voorgaande twee jaargangen nam attractiepark Toverland  nog de meest prominente plek op het shirt in, maar na de degradatie naar de Jupiler League stopte deze samenwerking tussen beide partijen. In de afgelopen weken fungeerde het in Kerkrade gevestigde Targos al als mouwsponsor op de wedstrijdkleding, en besloot men om, bij gebrek aan een hoofd- en shirtsponsor, de clubslogan Limburgse Passie op de voorzijde van het shirt te drukken.

Op die plek komt dus, alleen voor de wedstrijd Roda JC Kerkrade – MVV Maastricht, de merknaam Berner te staan. De multinational, die zich richt op de directe verkoop voor de sectoren automotive en bouw, heeft haar Nederlandse filiaal in Landgraaf gevestigd. Wout van Stokrom, Vice President Berner Benelux & UK, op de Roda JC-clubsite: “Bij Berner voeren we vol passie ons werk uit. Dat sluit uitstekend aan bij de spirit van Roda JC en daar sluiten we ons graag bij aan.” Nick Janssen, de commercieel manager van de club, is ook blij met de deal:  “Natuurlijk zijn we enorm blij en trots dat een gerenommeerd bedrijf als Berner Produkten shirtsponsor wil zijn tijdens de wedstrijd Roda JC–MVV.  Het is een unieke mogelijkheid voor Berner om zich op deze manier aan een groot publiek te presenteren.”

De kans is aanwezig dat de club ook gedurende het restant van de competitie niet met een nieuwe, vaste shirtsponsor gaat spelen. Waarschijnlijk zullen geïnteresseerde bedrijven voor een aantal wedstrijden een plek op het shirt kunnen vastleggen.

Foto: Berner Produkten B.V.

Comments are closed.