SBLplus shirtsponsor bij Roda JC-PSV

Ook voor de bekerwedstrijd tegen PSV is Roda JC Kerkrade erin geslaagd een shirtsponsor te vinden. Nadat eerder deze week bekend werd dat aanstaande vrijdag JORC de shirtsponsor is, maakt de club nu op haar site bekend dat bij de wedstrijd tegen PSV SBLplus de plek op de borst zal innemen.

SBLplus stelt zich uitgebreid voor op de clubsite van de Kerkradenaren. “SBLplus versterkt facility management op een aangename manier en zo gemakkelijk mogelijk. Maak kennis met ons allesomvattende dienstenpakket op het gebied van facility support; kan niet, bestaat niet voor onze organisatie. We leveren als een butler alles op het spreekwoordelijke presenteerblad. SBLplus ondersteunt u met bijna alle diensten die u nodig heeft en vooral op het moment dat u ze nodig heeft. Op maat en met de toewijding van een butler. Dat is de plus achter SBLplus.”

Voor meer informatie over SBLplus kunt u terecht bij het artikel dat op de clubsite is geplaatst en natuurlijk op de officiële website van het facilitybedrijf.

Het is nog niet bekend hoeveel kaarten er zijn verkocht voor de bekerwedstrijd tegen PSV. Wel is bekend dat de Oosttribune uit kostenoverwegingen gesloten blijft. De wedstrijd begint dinsdag om 20:00.

Foto: SBLplus

 

Comments are closed.