Simon Church wellicht enkele maanden aan de kant

Weer een nieuwe tegenvaller voor Roda JC. Simon Church viel 2 weken geleden tegen Feyenoord geblesseerd uit, maar zijn blessure lijkt nu ernstiger uit te vallen dan verwacht. Er lopen momenteel nog enkele onderzoeken en daar wordt maandag uitsluitsel van verwacht. Een van de opties is dat hij voor zijn heupblessure onder het mes moet. Dan zal hij zeker voor enkele maanden uitgeschakeld zijn.

Dit zou voor Roda JC al de tweede spits zijn die langdurig geblesseerd is. Ook Schahin die deze zomer werd aangetrokken, heeft nog geen officiële wedstrijd voor Roda JC kunnen spelen. De Duitse spits heeft last van knieklachten, maar traint ondertussen wel alweer op het veld.

Over de komst van Boerrigter, waar eerder deze week geruchten over waren, is er nog niets nieuws bekend. Maar dat er grote personele problemen voor Anastasiou zijn, is wel duidelijk. Eerder deze week kondigde immers ook Brouwers aan dat hij zijn carrière vroegtijdig beëindigd. Roda zal zich echter tot de winterstop enkel kunnen versterken met spelers zonder club.

Bron foto: Rodajc.nl

Comments (12)

Comments are closed.