Talenten Werker, Blättler en Wolters verlengen contract

De jonge talenten Daryl Werker, Tim Blättler en Nick Wolters hebben vrijdagmiddag hun contract bij Roda JC Kerkrade verlengd. Dat maakte de club bekend via haar Twitterkanaal. Alle drie de mannen tekenen bij tot medio 2017.

Dat Werker zijn verbintenis bij de Kerkradenaren zou verlengen, was al in de winterstop bekend geworden. De jonge verdediger tekende vandaag de eenjarige verlenging van het contract. Afgelopen half jaar werd hij verhuurd aan streekgenoot MVV Maastricht, waar hij vanaf het begin een vaste waarde was in de centrale verdediger. Met de Sterrendragers wist de man uit Mechelen een opmars in te zetten, die uiteindelijk eindigde met uitschakeling tegen De Graafschap in de tweede ronde van de play-offs om promotie en degradatie.

Tim Blättler werd afgelopen zomer overgenomen van VV Chèvremont, waarvoor hij in zijn laatste seizoen in de Tweede Klasse 45 keer wist te scoren. Hij speelde het grootste deel van het seizoen voor Jong Roda JC en wist voor de beloften in elf wedstrijden vijf keer te scoren. Ook maakte hij zijn debuut voor het eerste elftal, in de Eredivisie-uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. Verder mocht de geboren Kerkradenaar nog een minuutje meedoen in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen.

Keeper Nick Wolters kwam nog nooit in actie voor het eerste elftal. Ook hij keepte enkele keren voor de beloften. De Kerkradenaar was bij het eerste elftal dit jaar derde keeper achter Benjamin van Leer en Bram Verbist; in de laatste twee wedstrijden van het seizoen verving hij de Belg op de reservebank.

 

Comments (21)

Comments are closed.