Ton Caanen benoemd tot technisch directeur

Roda JC Kerkrade heeft, zeventien maanden na het vertrek van Léon Vlemmings, een nieuwe technisch directeur aangesteld. Ton Caanen werd vanochtend op de site gepresenteerd als de nieuwe man.

Caanen verrichtte al sinds juli technisch werk, door advies uit te brengen aan de club. Nu tekent hij een fulltime contract tot en met 2018. De 49-jarige Limburger was aan het begin van deze eeuw al werkzaam bij Roda JC als hoofd opleidingen. Daarna ontdekte hij de wereld door aan de slag te gaan bij een hele rits buitenlandse clubs. Hij was onder andere werkzaam bij Maccabi Tel Aviv, Metalurg Donetsk en AEK Larnaca.

Op de site toont algemeen directeur Wim Collard zich tevreden met het aanstellen van Caanen. “Met het aantrekken van Ton Caanen geven we onze gewenste invulling aan de vacante positie van technisch directeur. Hij heeft in de eerste plaats enorme ervaring in de voetballerij en daarnaast beschikt hij over een groot netwerk. Voor ons is hij de ideale kandidaat om mede invulling te geven aan de volgende stap binnen onze club.”

Foto: Roda JC Live

Comments (1)

Comments are closed.