Turkse interesse in Anco Jansen, Marc Höcher kan uitkijken naar een andere club

Zoals al eerder bekend werd wil trainer Kalezic graag de selectie van Roda gaan inkrimpen met 6 spelers. De selectie spelers wordt te groot met de nog af te ronden transfer van de Silva en de nieuwe spits Tomi Juric. Momenteel is er concrete interesse voor Anco Jansen.

Een club uit de Turkse tweede divisie heeft zich bij Roda gemeld voor Anco Jansen. Echter Roda wilt momenteel de naam van deze club nog niet prijsgeven. Roda JC gaat deze transfer niet tegenhouden. Anco Jansen kwam in januari 2014 over van De Graafschap naar Roda JC. Hij heeft nog een contract tot 2017.

Ook Nayib Lagouireh mag uitkijken naar een andere club. Ondanks dat hij al de sinds voorbereiding geblesseerd is, zal ook na deze blessure weinig toekomst voor hem zijn in Kerkrade. Ook Marc Höcher, wie afgelopen zaterdag nog als ziek werd aangemerkt voor de wedstrijd tegen de Graafschap, zou mogen vertrekken. Voor hem zouden enkele clubs uit de Jupiler League in de markt zijn, waaronder MVV.

Verder zou Roda JC aansturen op de verhuur van Regino Cicilia, Jorrit Smeets en Santiago Palacios. Palacios kwam nog deze zomer over van de Treffers, echter op zijn positie als aanvallend middenvelder heeft hij veel concurrentie. De kans op speeltijd is daardoor nihil.

Momenteel heeft Roda JC ook 4 keepers in de selectie. Ook hier mag er een uitkijken naar een andere werkgever.

Comments (1)

  1. ’n oonverhoupt vertrek van Anco Jansen venj ig vuhl te vreug: Anco heht nog neet erg vuhl sportieve waarde opgeleverd veur Roda. Dit sezoehn kent hea “t houpelik waal ens loate zeen.

    Dat Hocher mog goan is (volkoomme )begriehpelik: prima veur Jupiler, te lig veur Eredivisie. MVV, vuhl plezeer d’r mit.

Comments are closed.