Van Leer: “FC Utrecht is hogerop”

Niet voor het eerst dit seizoen was Benjamin van Leer zaterdag weer eens uitblinker bij Roda JC. De keeper erkent ambities te hebben, maar weet ook dat geïnteresseerde clubs een aanzienlijk bedrag voor hem op tafel zullen moeten leggen.

De goalie oogstte tegen FC Utrecht applaus met onder meer een miraculeuze driedubbele redding in een tijdsbestek van vijf seconden. Van Leer, geboren en getogen in het Utrechtse Houten, zegt voor de camera van RTV Utrecht dat hij een overstap van Kerkrade naar de Domstad als een promotie zou zien. “Ik heb de ambities om hogerop te gaan en als je naar de ranglijst kijkt, is FC Utrecht een stap hogerop.” De huidige nummer 6 van de Eredivisie zat dit seizoen al meermaals op de tribune voor de doelman.

Mochten de Domstedelingen daadwerkelijk werk willen maken van de komst van Roda’s sterkhouder, dan zal er echter betaald moeten worden. Een grijnzende Van Leer is duidelijk. “Maar die lach zegt genoeg he… er is een gelimiteerde transfersom”, stelt de keeper die in de afgelopen zomer zijn contract verlengde tot medio 2019. Om welk bedrag het precies gaat, is op dit moment nog niet duidelijk. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Foto: Pro Shots

Comments (1)

  1. Please don’t go.

Comments are closed.