Vonk: “Uitstralen dat er voor Roda niets te halen valt”

Morgenavond treft Roda JC Kerkrade in Velsen-Zuid SC Telstar, dat afgelopen maandag met 3-0 ten onder ging tegen het met WK-gangers aangevulde Jong Ajax. De thuisploeg wil graag tegen een nieuwe grote tegenstander laten zien wat ze waard zijn. Volgens trainer Michel Vonk moet er duidelijk gemaakt worden dat er helemaal niets te halen valt bij de Witte Leeuwen.

Vonk is als eerste lovend over de geel-zwarten. “Tegenstander Roda JC Kerkrade heeft gewoon een goede selectie. Zij zijn gedegradeerd en zullen er alles aan willen doen om meteen terug te keren naar de Eredivisie. Ze hebben in hun eerste wedstrijd tegen RKC Waalwijk meteen laten zien over veerkracht te beschikken, door goed terug te komen en de wedstrijd te winnen ondanks een vroege rode kaart.”

Desondanks denkt de oefenmeester dat Telstar ‘gewoon’ van Roda kan winnen op vrijdagavond, zo vertelt hij op de clubsite. “Misschien toonden we te veel ontzag tegen Jong Ajax en dat is jammer. Nu spelen we thuis en dan gaat dat anders. We willen met z’n allen uitstralen dat er voor geen enkele tegenstander iets te halen valt hier. Met werknemers, spelers, staf en supporters!”

De aftrap in het TATA Steel Stadion, gevuld met meer dan 400 Roda-supporters, is om 20:00 op vrijdagavond. De wedstrijd is live te volgen via Twitter (klik!)!

Foto: RTV Rijnmond

Comments are closed.