Vroomans op weg naar Inter Bakoe

Roland Vroomans, op dit moment het hoofd van de Voetbalacademie (jeugdopleiding) Roda JC Kerkrade, lijkt de club op korte termijn te gaan verlaten. De 47-jarige Vroomans kan in Azerbeidzjan technisch directeur worden van FC Inter Bakoe, meldt 1Limburg.

De Brabander trad eerder dit jaar in dienst bij de Kerkraadse club om leiding te geven aan de jeugdafdeling. Aangezien zijn contract nog doorloopt tot medio 2017, heeft Roda JC recht op een financiële vergoeding bij een vertrek van Vroomans. Hij zegt dat de clubs er wel nog met elkaar uit moeten komen en dat er nog een aantal zaken ingevuld dienen te worden.

Vroomans’ huidige werkgever was aanvankelijk niet zo happig om hem te laten gaan. Statutair algemeen directeur Wim Collard geeft aan dat ook hij in eerste instantie weinig erin zag om afscheid van Vroomans te nemen, maar erkent dat de club weinig kan doen tegen het lucratieve aanbod van de Azerbeidzjaanse topclub: “Het verschil in salaris is zo groot, dat het onmogelijk is om hem te houden.We achten de kans dan ook groot dat Roland bij ons weggaat. ”

Foto: FC Update

Comments are closed.