Zestig shirtsponsoren voor Roda tegen Sparta

Tegen Sparta Rotterdam speelt Roda JC zondag met maar liefst zestig shirtsponsoren. In het kader van de actie Koempels helpen koempels konden kleinere bedrijven tegen een bedrag van € 250 een plek kopen op het shirt van de Kerkradenaren.

De deelnemers aan deze actie krijgen ook hun eigen centennialshirt met hun bedrijfsnaam erop. In december zullen deze shirts bij de desbetreffende bedrijven worden afgeleverd door (oud-)spelers.

Voor de bekerwedstrijd tegen – wederom – Sparta, aanstaande donderdag, geldt dezelfde actie. Daarvoor zijn nog plaatsen op het shirt beschikbaar. Bent u geïnteresseerd in een plek op het shirt van Roda JC Kerkrade? Help dan als koempel onze koempels en kijk op www.rodajc.nl/koempelshelpenkoempels voor meer informatie!

Roda JC Kerkrade speelt dit seizoen niet met een vaste shirtsponsor, maar met wedstrijdsposnoren, die tussen de 15.000 en 20.000 euro betalen voor hun plek op het shirt. Commercieel manager Nick Janssen zegt daarover tegen 1Limburg: “Het shirt heeft een bepaalde waarde. Je moet niet met elk bod akkoord gaan, puur om het kunnen presenteren van een shirtsponsor.”

Volgens Janssen is het shirt, op enkele wedstrijden na, al tot en met eind februari gevuld.

Foto: Roda JC Kerkrade

Comments are closed.